İçeriğe geç

Aldatmak Final Bölümü Ne Zaman

Aldatmak ne zaman final yapacak?

ATV’de perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi final kararını verdi. 6 Haziran perşembe günü yayınlanacak 71. bölümüyle merakla beklenen dizi ekrana veda edecek.

Aldatmak sezon finali ne zaman 2024?

2 sezondan oluşan dizi, 6 Haziran 2024’te 71. bölümünün yayınlanmasıyla sona erdi.

Aldatma kaçıncı bölümde final yaptı?

Aldatma Bölüm 71 (Final) | İlk 10 Dakika – YouTube.

Aldatmak son bölüm ne zaman?

Bölüm tanıtımı | Son bölüm perşembe günü saat 20:00’de ATV’de! -YouTube’da yayınlanıyor. Bu içerik mevcut değil.

2024’te hangi diziler final yapacak?

2024’te sona eren dizilerDateTV TV kanalı8 Nisan 2024Wildflowersatv27 Nisan 2024Endişelenme, SeninleyimŞİMDİ2 Mayıs 2024Kül MasalıTRT12 Mayıs 2024BeniStar TV devam28 satır daha

Yabani dizisi ne zaman final yapacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin yapımcısı ile kanal arasında yeni bir görüşme gerçekleşti. Görüşme sonucunda Wild dizisinin final yapmayacağı ve ikinci sezonla ekranlara geleceği duyuruldu. Dizi, 1 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak 36. bölümüyle sezon finaline ulaşacak.

Aldatmak Kadriye kimdir gerçek adı?

Yeşim Salkım | Kadriye…22. Şubat 2024

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman 2024?

Kingfisher 73. Bölüm (7 Haziran 2024) | Sezon Finali – YouTube.

Kuruluş Osman ne zaman final yapacak 2024?

Yayın takvimiSezonYayın günü ve saatiSezon finali2. sezonÇarşamba, 20.

Atv’deki Aldatmak dizisi bitti mi?

Yıldız Tunç’un yazdığı ve Murat Saraçoğlu’nun yönettiği dizinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Dizi hakkında karar verildi ve “Aldatmak”ın sezon sonunda final yapmasına karar verildi. Dizi, 30 Mayıs’ta yayınlanacak 71. bölümüyle ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

Aldatmak final tolga öldü mü?

Ağır yaralanan Tolga hemen ameliyata alınacak ve Oylum hastaneye kaldırılacak. Oylum sürekli geçmişi düşünecek ve Tolga’ya olan hislerinin farkına varacak. Oltan, Serra’dan intikam almaya karar verecek. Duyduğum kadarıyla Tolga ölmeyecek.

Oylum kimden hamile?

Oylum, Serra’nın Tolga’nın çocuğuna hamile olduğunu öğrendi!28 Mart 2024

Aldatmak en son kaçıncı bölüm oynadı?

Aldatma Bölüm 71 (FİNAL) – YouTube.

Aldatmak dizisi nerede çekiliyor?

“Aldatma” nerede çekiliyor? Aldatmak dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Aldatmak dizisinde renkli görüntüler oluştu.

Aldatmak Serra kimdir?

İrem Tuncer 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimine tiyatro alanında devam etti ve İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okumaya başladı.

Yalı çapkını ne zaman final yapacak?

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin, herhangi bir sürpriz olmazsa 7 Haziran 2024 Cuma günü sezon finali yapması bekleniyor.

Aldatmak en son kaçıncı bölüm oynadı?

Aldatma Bölüm 71 (FİNAL) – YouTube.

Bahar ne zaman final yapacak?

Tüm bu soruların cevabı 11 Haziran Salı günü saat 20:00’de Show TV’de yayınlanacak olan Bahar sezon finalinde olacak. Bahar hayranları şimdiden sezon finalini büyük bir merakla bekliyor. Dizinin son bölümünde neler yaşanacağı ve Bahar’ın Timur’dan intikam alıp alamayacağı merak konusu.

Kızılcık şerbeti ne zaman final yapacak?

CRANBERRY SHERBET sezon finali ne zaman? Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı dizinin 7 Haziran 2024’te yayınlanacak olan 66. bölümünde gerilim doruk noktasına ulaşıyor. Sezonun son sahnesinde Ünal ailesinde çok sarsıcı ve kan donduran bir olay yaşanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Rus Escort